La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

Contra la crisi, construïm alternatives! 10 anys de l’inici de la crisi financera.

  Al dissabte, 15 de setembre de 2018.

Aquest 15 de setembre fa 10 anys del col·lapse de Lehman Brothers, companyia global de serveis financers dels Estats units d'Amèrica. Aquest fet va desencadenar una crisi financera de l'economia a escala mundial. Des del coneixement i l'experiència que adquirim estudiant la història i amb la mira...

Seguir llegint

La nostra sentència: Independència

  Al dissabte, 1 de setembre de 2018.

Aquesta tardor el moviment republicà encetarà un nou cicle marcat per un macro judici polític contra l’independentisme. Aquesta causa al Tribunal Suprem requerirà d’una acció al carrer renovadament forta, capacitada per pressionar el Govern de la Generalitat i el Parlament de Catalunya per tal d’...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!