La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

12 d’Octubre: Esborrem la Hispanitat!

  Al dissabte, 12 d’octubre de 2019.

12 d’Octubre: Esborrem la Hispanitat   Avui, 12 d’Octubre, repetim que no tenim res a celebrar. El dia de la Hispanitat, denominació que proposà l’intel·lectual monàrquic i contrarevolucionari espanyol Ramiro de Maeztu, celebra la diada nacional espanyola. Es commemora l’arribada de Colom a Amè...

Seguir llegint

10N: PARTICIPACIÓ DE LA CUP

  Al dissabte, 28 de setembre de 2019.

El passat 18 de setembre La Forja - Jovent Revolucionari exposàvem en un comunicat el nostre suport a la participació de la Candidatura d'Unitat Popular a les elecciones espanyoles del 10 de novembre, i animàvem a la CUP a entomar el repte que suposa presentar-se i exercir una política de bloquei...

Seguir llegint

27S: QUE NO ENS ROBIN EL FUTUR!

  Al divendres, 27 de setembre de 2019.

27S: QUE NO ENS ROBIN EL FUTUR!El 27 de setembre de 2019 hi ha convocada una vaga mundial pel clima. La Forja – Jovent Revolucionari ens adherim per denunciar la greu amenaça mediambiental en què es troba el nostre planeta. Són molts els punts del planeta on centenars de milers de joves ens estem...

Seguir llegint

ELECCIONS DEL 10N A L'ESTAT ESPANYOL

  Al dimecres, 18 de setembre de 2019.

L’Estat espanyol es troba en una situació inestable, en una crisi interna on s’hi barregen diferents factors: la crisi social, política, territorial, econòmica i la impossibilitat perquè un dels dos partits tradicionals del règim formi govern. Davant d’aquest escenari, constatem la col·laboració...

Seguir llegint

11S | Manifest de la Diada Nacional de Catalunya

  Al dimarts, 10 de setembre de 2019 per Secretariat.

Dimecres 11 de setembre commemorem la Diada Nacional de Catalunya recordant el poble català armat, que defensà, fins a les darreres conseqüències, la causa austriacista -la causa de les llibertats nacionals- en la Guerra de Successió al segle XVIII. Enguany el poble català tornarà a sortir massiv...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!