La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

27S: QUE NO ENS ROBIN EL FUTUR!

  Al divendres, 27 de setembre de 2019.

27S: QUE NO ENS ROBIN EL FUTUR!El 27 de setembre de 2019 hi ha convocada una vaga mundial pel clima. La Forja – Jovent Revolucionari ens adherim per denunciar la greu amenaça mediambiental en què es troba el nostre planeta. Són molts els punts del planeta on centenars de milers de joves ens estem...

Seguir llegint

ELECCIONS DEL 10N A L'ESTAT ESPANYOL

  Al dimecres, 18 de setembre de 2019.

L’Estat espanyol es troba en una situació inestable, en una crisi interna on s’hi barregen diferents factors: la crisi social, política, territorial, econòmica i la impossibilitat perquè un dels dos partits tradicionals del règim formi govern. Davant d’aquest escenari, constatem la col·laboració...

Seguir llegint

11S | Manifest de la Diada Nacional de Catalunya

  Al dimarts, 10 de setembre de 2019 per Secretariat.

Dimecres 11 de setembre commemorem la Diada Nacional de Catalunya recordant el poble català armat, que defensà, fins a les darreres conseqüències, la causa austriacista -la causa de les llibertats nacionals- en la Guerra de Successió al segle XVIII. Enguany el poble català tornarà a sortir massiv...

Seguir llegint

En relació a la investidura de Pedro Sánchez.

  Al dimarts, 30 de juliol de 2019.

L’Estat espanyol es troba actualment immers en el procés d’elecció d’un nou president de govern. El primer intent d’investidura després de les darreres eleccions ha resultat fallit. En aquesta investidura Esquerra Republicana de Catalunya ha optat per abstenir-se, apostant així fermament per a af...

Seguir llegint

28 de juny, dia per l'alliberament LGTBI

  Al divendres, 28 de juny de 2019.

Avui, 28 de juny, dia per l'Alliberament LGBTI, el Jovent Revolucionari de La Forja, recuperem la lluita d’Stonewall 50 anys després, reivindiquem un orgull de classe treballadora. Un dia com avui fa 50 anys la gent va sortir al carrer, i un cop més, va guanyar. Les manifestacions i les proteste...

Seguir llegint

Sobre

Aquestes són les publicacions de La Forja.