La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

45 anys sense Salvador Puig Antich

  Al divendres, 1 de març de 2019.

Aquest dissabte 2 de març es compleixen quaranta-cinc anys de l’assassinat de Salvador Puig Antich a la presó Model de Barcelona a mans de la dictadura franquista. Puig Antich va ser jutjat per un tribunal militar i executat amb el garrot vil. Va ser un militant anarquista del Moviment Ibèric d’A...

Seguir llegint

Comunicat en relació a la banda feixista Segadors del Maresme

  Al divendres, 1 de març de 2019.

Durant la matinada de dilluns, 18 de febrer, militància de La Forja – Jovent Revolucionari del Maresme i de la CUP Sant Pol de Mar ha xocat amb la banda feixista organitzada auto-anomenada Segadors del Maresme. Aquest grup ultra-espanyolista es dedica a arrencar les mostres de solidaritat amb els...

Seguir llegint

Tots amb la Intersindical, cap a la vaga general !

  Al divendres, 8 de febrer de 2019.

El poble treballador català ens trobem davant d’una ofensiva neoliberal i una ofensiva repressiva per part de l’Estat espanyol. Els drets i llibertats laborals i nacionals es veuen dia a dia retallats: treballadors pobres, salaris de misèria, treball temporal, qüestionament dels drets laborals i...

Seguir llegint

1 any de lluita de La Forja

  Al dilluns, 4 de febrer de 2019.

Avui fa un any de la fundació de La Forja – Jovent Revolucionari. Els dies 3 i 4 de febrer de 2018 diverses assemblees juvenils coordinades a través de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular ens vam citar a Canet de Mar en un últim Congrés en què vam aprovar la dissolució de la coordinació...

Seguir llegint

Contra el Cop d'Estat, per la plena sobirania!

  Al dijous, 24 de gener de 2019.

Des de La Forja - Jovent Revolucionari volem condemnar les accions dutes a terme els darrers dies contra el Govern legítim veneçolà de Maduro per part de l'oposició que han culminat, fa escasses hores, en un Cop d'Estat perpetuat per Juan Guaidó -amb el suport, un cop mes, d'Estats Units- autopro...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!