La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

Dia de la lluita pagesa

  Al dimecres, 17 d’abril de 2019.

17 d’abril, dia de la lluita pagesa D’ençà del segle XVIII que el sector primari ha patit una sèrie de transformacions que han modificat en gran mesura la forma de produir els aliments. No només això, sinó també qui els produeix. L’expansió del sistema capitalista arreu del mon ha comportat l’ex...

Seguir llegint

La Forja amb el Front Republicà!

  Al diumenge, 17 de març de 2019.

La Forja – Jovent Revolucionari volem mostrar el nostre suport públic a la coalició de Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates per les eleccions espanyoles del 28 d’abril. Considerem que cal combatre, en tots els espais possibles, l’opressió i l’abús que pateix el poble català i que per tant la p...

Seguir llegint

8 de març - Dia de la Dona treballadora

  Al dimarts, 5 de març de 2019.

Manifest pel 8 de març, dia de la Dona treballadora   El 8 de març, dia de la dona treballadora, és una data cabdal dins la història de la lluita obrera per als drets i condicions laborals de les dones. La raó per la qual aquesta data commemora una diada de tal magnitud a nivell internacional n...

Seguir llegint

45 anys sense Salvador Puig Antich

  Al divendres, 1 de març de 2019.

Aquest dissabte 2 de març es compleixen quaranta-cinc anys de l’assassinat de Salvador Puig Antich a la presó Model de Barcelona a mans de la dictadura franquista. Puig Antich va ser jutjat per un tribunal militar i executat amb el garrot vil. Va ser un militant anarquista del Moviment Ibèric d’A...

Seguir llegint

Comunicat en relació a la banda feixista Segadors del Maresme

  Al divendres, 1 de març de 2019.

Durant la matinada de dilluns, 18 de febrer, militància de La Forja – Jovent Revolucionari del Maresme i de la CUP Sant Pol de Mar ha xocat amb la banda feixista organitzada auto-anomenada Segadors del Maresme. Aquest grup ultra-espanyolista es dedica a arrencar les mostres de solidaritat amb els...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!