La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

8 de març - Dia de la Dona treballadora

  Al dimarts, 5 de març de 2019.

Manifest pel 8 de març, dia de la Dona treballadora   El 8 de març, dia de la dona treballadora, és una data cabdal dins la història de la lluita obrera per als drets i condicions laborals de les dones. La raó per la qual aquesta data commemora una diada de tal magnitud a nivell internacional n...

Seguir llegint

45 anys sense Salvador Puig Antich

  Al divendres, 1 de març de 2019.

Aquest dissabte 2 de març es compleixen quaranta-cinc anys de l’assassinat de Salvador Puig Antich a la presó Model de Barcelona a mans de la dictadura franquista. Puig Antich va ser jutjat per un tribunal militar i executat amb el garrot vil. Va ser un militant anarquista del Moviment Ibèric d’A...

Seguir llegint

Comunicat en relació a la banda feixista Segadors del Maresme

  Al divendres, 1 de març de 2019.

Durant la matinada de dilluns, 18 de febrer, militància de La Forja – Jovent Revolucionari del Maresme i de la CUP Sant Pol de Mar ha xocat amb la banda feixista organitzada auto-anomenada Segadors del Maresme. Aquest grup ultra-espanyolista es dedica a arrencar les mostres de solidaritat amb els...

Seguir llegint

Tots amb la Intersindical, cap a la vaga general !

  Al divendres, 8 de febrer de 2019.

El poble treballador català ens trobem davant d’una ofensiva neoliberal i una ofensiva repressiva per part de l’Estat espanyol. Els drets i llibertats laborals i nacionals es veuen dia a dia retallats: treballadors pobres, salaris de misèria, treball temporal, qüestionament dels drets laborals i...

Seguir llegint

1 any de lluita de La Forja

  Al dilluns, 4 de febrer de 2019.

Avui fa un any de la fundació de La Forja – Jovent Revolucionari. Els dies 3 i 4 de febrer de 2018 diverses assemblees juvenils coordinades a través de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular ens vam citar a Canet de Mar en un últim Congrés en què vam aprovar la dissolució de la coordinació...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!