La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

Per la plena sobirania, República Mallorquina!

  Al dissabte, 29 de desembre de 2018.

Dia 31 de desembre tornem commemorar que tal dia de l’any 1229 les tropes del rei En Jaume entraven a la Madina Mayurqa. Aquest fet històric va fer néixer Mallorca com a poble, com a part de la Nació catalana. Com bé demostren les proves historiogràfiques, l’illa fou repoblada amb occitans, itali...

Seguir llegint

21D - Valoració Aturem el Consell

  Al dissabte, 22 de desembre de 2018.

21D – Valoració Aturem el Consell de Ministres Ahir, divendres 21 de desembre, el poble català va viure una jornada d’intensa lluita contra l’Estat ocupant. Les protestes del matí van assolir l’objectiu de dificultar la normal celebració de la reunió del màxim òrgan executiu del Regne d’Espanya....

Seguir llegint

21D - Aturem el Consell de Ministres [comunicat]

  Al dijous, 20 de desembre de 2018.

Demà divendres 21 de desembre tindrà lloc a Barcelona una reunió del Consell de Ministres del govern de l’Estat espanyol. La data no és casual. Just farà un any de la celebració d’unes eleccions autonòmiques a Catalunya imposades pel govern encapçalat per Mariano Rajoy a través de l’aplicació de...

Seguir llegint

20D - Davant la trobada de la Patronal i el Govern

  Al dijous, 20 de desembre de 2018.

Aquesta nit tindrà lloc a l’hotel Sofia de Barcelona un sopar convocat per la patronal catalana Fomento del Trabajo Nacional, el president del govern del regne d’Espanya Pedro Sánchez i sis dels ministres del seu govern, entre els quals les ministres d’economia i treball Nadia Calviño i Magdalena...

Seguir llegint

6 de desembre, foc a la Constitució!

  Al dijous, 6 de desembre de 2018.

Aquest 6 de desembre es compleixen 40 anys de l’aprovació de la Constitució espanyola a partir d’un referèndum organitzat pel govern del falangista Adolfo Suárez. Una constitució que dotava al sistema polític post-franquista d’unes grans parets mestres i en conseqüència es convertia en els foname...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!