La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

21D: Aturem el consell de ministres!

  Al dijous, 6 de desembre de 2018 per Secretariat.

El 21 de desembre, un any després de les eleccions del 155, el govern de l’Estat opressor vol venir a Barcelona a fer el seu Consell de Ministres.  Per estar atents a les convocatòries és important la difusió d’aquest grup d’acció: https://t.me/AturemElConsell No podem permetre que els qui ten...

Seguir llegint

Ni silenci ni impunitat. Erradiquem el patriarcat

  Al diumenge, 25 de novembre de 2018.

NI SILENCI NI IMPUNITAT. ERRADIQUEM EL PATRIARCAT.   Durant molts anys les dones hem estat silenciades i invisibilitzades, una xifra més a les pàgines dels diaris. Se'ns ha fet fora de la història en un sistema capitalista patriarcal que ens ven el seu discurs des de fa segles.   Aquest any e...

Seguir llegint

Sem Catalunya Nord, fem Països Catalans

  Al dimarts, 6 de novembre de 2018.

El 7 de novembre tornem a commemorar que l'any 1659, els reis d'Espanya i França, Felip IV i Lluís XIV, van signar el Tractat dels Pirineus. Aquest tractat, que suposava la pau entre els dos regnes enfrontats en la Guerra dels Trenta Anys, va esquarterar la nostra nació.El Rosselló, el Vallespir,...

Seguir llegint

27 d'octubre, proclamació de la República Catalana

  Al dissabte, 27 d’octubre de 2018.

  Tal dia com avui fa un any en aplicació dels resultats del Referèndum de l’1 d’Octubre el Parlament de Catalunya va aprovar la proclamació de la República Catalana i va instar el govern a desplegar la llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República. El moviment d’alliberament...

Seguir llegint

Contra l'espanyolització, defensem el català a l'escola!

  Al dijous, 25 d’octubre de 2018.

La Forja – Jovent Revolucionari ens oposem a totes aquelles reformes que posin en perill el model d’immersió lingüística de l’ensenyament del nostre país. Mancats d’estructures estatals que permetin la promoció de la llengua catalana, tota reforma que no vagi en la línia de fer del català la llen...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!