La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

Sem Catalunya Nord, fem Països Catalans

  Al dimarts, 6 de novembre de 2018.

El 7 de novembre tornem a commemorar que l'any 1659, els reis d'Espanya i França, Felip IV i Lluís XIV, van signar el Tractat dels Pirineus. Aquest tractat, que suposava la pau entre els dos regnes enfrontats en la Guerra dels Trenta Anys, va esquarterar la nostra nació.El Rosselló, el Vallespir,...

Seguir llegint

27 d'octubre, proclamació de la República Catalana

  Al dissabte, 27 d’octubre de 2018.

  Tal dia com avui fa un any en aplicació dels resultats del Referèndum de l’1 d’Octubre el Parlament de Catalunya va aprovar la proclamació de la República Catalana i va instar el govern a desplegar la llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República. El moviment d’alliberament...

Seguir llegint

Contra l'espanyolització, defensem el català a l'escola!

  Al dijous, 25 d’octubre de 2018.

La Forja – Jovent Revolucionari ens oposem a totes aquelles reformes que posin en perill el model d’immersió lingüística de l’ensenyament del nostre país. Mancats d’estructures estatals que permetin la promoció de la llengua catalana, tota reforma que no vagi en la línia de fer del català la llen...

Seguir llegint

I Congrés Nacional de La Forja - Jovent Revolucionari

  Al dimarts, 23 d’octubre de 2018 per Secretariat.

La Forja – Jovent Revolucionari hem aprofundit les nostres línies estratègiques, renovat la tàctica i millorat l‘organització en el I Congrés Nacional. La militància de l’organització juvenil ha participat aquest diumenge 21 d’octubre en el màxim òrgan de presa de decisions, el Congrés Naciona...

Seguir llegint

El judici contra l'independentisme ja té cançó: "La nostra sentència"

  Al dissabte, 22 de setembre de 2018.

El macro judici polític contra l'independentisme ja té cançó. La Nostra Sentència és el primer single d' A Kontra Korrent, formació que fins ara es dedicava a versionar grans temes d'Ska, Punk i Reggae. Amb un missatge clar i contundent, la cançó pretén convertir-se en un himne de l'independentis...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!