16/01/2023

Aturem la cimera franco-espanyola!

Davant de la celebració el proper 19 de gener de la cimera franco-espanyola a Barcelona protagonitzada pels presidents dels Estats espanyol i francès, Pedro Sánchez i Emmanuel Macron, Poble Lliure i La Forja – Jovent Revolucionari manifestem que:

  • L’afirmació reiterada per part del govern espanyol que la celebració d’aquesta cimera és la constatació de la fi del procés és una provocació que ha de ser contestada amb una gran mobilització per part de l’independentisme popular.

  • Els Estats espanyol i francès són els dos Estats sota els quals estan sotmesos els Països Catalans i cal aprofitar cada oportunitat per assenyar-los com a responsables de no permetre al nostre poble l’exercici del dret a l’autodeterminació.

  • Posem en valor la unanimitat d’actors independentistes que donen suport a la convocatòria i considerem que aquesta unitat d’acció no hauria de ser puntual ni reactiva sino una dinàmica habitual que permeti recuperar la iniciativa política a l’independentisme.

Animem a tothom a participar a la mobilització i emplacem la resta d’entitats i partits independentistes a recuperar la capacitat ofensiva de l’independentisme des de tots els fronts.

 

Poble Lliure i La Forja – Jovent Revolucionari, Països Catalans, 16 de gener de 2023.

C/ de l'Elisi, 20, 08014 Barcelona

@laforja_jovent

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.