Durant la matinada de dilluns, 18 de febrer, militància de La Forja – Jovent Revolucionari del Maresme i de la CUP Sant Pol de Mar ha xocat amb la banda feixista organitzada auto-anomenada Segadors del Maresme. Aquest grup ultra-espanyolista es dedica a arrencar les mostres de solidaritat amb els presos polítics independentistes que la població local havia col·locat en l’espai públic des de l’octubre del 2017. Amb la cobertura ideològica de Ciutadans, el blanqueig dels mitjans de comunicació i la permissivitat -quan no connivència- de les policies locals i mossos d’esquadra, la banda ha pogut progressar en la seva organització i coordinació.

Constatem la seva major preparació per a actuar com a forces de xoc civils de l’Estat ocupant. Navalles, micròfons d’orella o patrulles clandestines són les eines de les quals es doten per espantar ciutadans i policia de manera constant. De fet, una d’aquestes patrulles organitzades pels Segadors del Maresme va arribar de cop i volta i es va abraonar sobre dos agents de la policia local que estaven identificant els independentistes. Un “testimoni” que insultava la nostra militància davant mateix de la policia demostra que aquestes bandes tenen la capacitat econòmica per untar les butxaques de qui sigui per seguir amb impunitat als nostres carrers.

Ens adonem també de la seva capacitat per inventar-se agressions, que queden desmentides pel material gràfic que la militància de La Forja i de la CUP van poder gravar. Ens volen fer creure que són víctimes quan en realitat són els culpables de desenes d’agressions i centenars d’amenaces a independentistes.

En aquesta ocasió la nostra militància que s’hi ha encarat a Sant Pol de Mar ha hagut de presenciar la total impunitat amb la que actuen davant les policies locals i els mossos d’esquadra. El monopoli de la violència és una base estructural fonamental d’un Estat. Quan els cossos de policia cedeixen l’ús de la violència a bandes civils organitzades, aquestes actuen de força de xoc d’aquesta policia. I en conseqüència actuen de forces de xoc de l’Estat contra els seus enemics, és a dir, el moviment independentista català.

La presa de poder a Catalunya ha d’anar aparellada a un profund procés d’expulsió i eliminació -de neteja, en definitiva- dels elements feixistes que actuen en el si de les forces i cossos de seguretat de l’Estat. El moviment català d’alliberament nacional ha d’encarar la tasca de construir una policia democràtica, de proximitat, que persegueixi i elimini els elements que perjudiquen la vida del nostre poble. Des d’una perspectiva d’anar dirigint l’acció cap a l’obertura d’una via pròpia cap al socialisme.
Els Mossos d’Esquadra, la policia catalana que, recordem, va néixer com a banda afí al bàndol borbònic i anti-austriacista, no està exempta d’albergar el feixisme en el seu si. Han actuat protegint als auto-anomenats Segadors del Maresme, obligant a la nostra militància a deixar de prendre imatges de la grotesca actuació dels feixistes, més preocupats en vendre una imatge d’indefensió victimista. No podem perdre el nord, la institucions judicials espanyoles els emparen.

La Forja i la totalitat de la nostra militància ens trobarem cara a cara amb totes les expressions del feixisme, que a Catalunya s’ha identificat clarament amb l’ultra-nacionalisme espanyol. Ni la connivència o fins i tot militància de la policia, ni les amenaces de la banda auto-anomenada Segadors del Maresme, aturaran el poble treballador català.

Visca la Terra!

La Forja – Jovent Revolucionari
18 de febrer de 2019

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.