La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

28J | Diada per l'alliberament sexual i de gènere

  Al diumenge, 28 de juny de 2020.

PEL NOSTRE ORGULL DE CLASSE I LGBTI, ALLIBEREM-NOSAvui, 28 de juny, dia per l'Alliberament LGBTI, el Jovent Revolucionari de La Forja, recuperem la lluita d’Stonewall i reivindiquem un orgull de classe treballadora.Tal dia com avui, fa 51 anys la gent va sortir al carrer per guanyar. Davant l’opr...

Seguir llegint

24 juny - Diada Nacional dels Països Catalans

  Al dimecres, 24 de juny de 2020.

ENCENEM LA FLAMA DE LA REVOLTA 24 juny - Diada Nacional dels Països Catalans   Com cada any, avui, dia 24 de juny, les organitzacions sotasignants reivindiquem el dia de Sant Joan com la Diada Nacional que uneix els nostres pobles. Un any més, el foc, vingut des del Canigó, arribarà arreu del...

Seguir llegint

20J | Dia mundial del refugiat

  Al dissabte, 20 de juny de 2020.

Avui, 20 de juny, Dia Mundial del Refugiat, denunciem l'imperialisme estatunidenc i els seus aliats -la Unió Europea, Israel, Japó, etc.- com a principals culpables que avui dia hi hagi gairebé 30 milions de persones al món refugiades fora dels seus països. Iraq, Síria, Afganistan o Palestina són...

Seguir llegint

17 J | Festa Nacional d'Aran

  Al dimecres, 17 de juny de 2020.

Avui 17 de juny se celebra el Festa Nacional d’Aran, la Hèsta d’Aran. Aquesta festa rememora la recuperació de les institucions perdudes per imposició espanyola.    Actualment a la Vall hi ha es lluita contra un model econòmic que ha transformat el país en un parc turístic, dificultant molt, ai...

Seguir llegint

25A | Diada del País Valencià

  Al dissabte, 25 d’abril de 2020.

Dia 25 d’abril commemorem, com cada any, la Diada del País Valencià. Un dia com aquest de l’any 1707 les tropes austriacistes van ser derrotades a la batalla d’Almansa, cosa que significà l’ocupació del País Valencià per part dels borbons i la supressió de totes les institucions medievals pròpies...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!