La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

17 A, Dia internacional de la lluita pagesa

  Al divendres, 17 d’abril de 2020.

D'ençà del segle XVIII que el sector primari ha patit una sèrie de transformacions que han modificat en gran manera la forma de produir els aliments. No només això, sinó també qui els produeix. L'expansió del sistema capitalista arreu del món ha comportat l'extensió de monocultius en moltes zones...

Seguir llegint

COMUNICAT 8M 2020

  Al divendres, 6 de març de 2020.

COMUNICAT 8M 2020   Un any més, des de La Forja - Jovent Revolucionari, volem commemorar el dia 8 de Març com un dia per visibilitzar a totes les dones de classe obrera que dia rere dia lluiten contra el sistema que ens ofega i ens vol submises. No és un dia aïllat, és la conseqüència d'anys de...

Seguir llegint

5M- DIA MUNDIAL DE L'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

  Al dijous, 5 de març de 2020.

Avui, 5 de març, reivindiquem el dia de l'eficiència energètica. El reivindiquem essent conscients que a l'Estat espanyol les empreses distribuïdores d'energia i de petroli estan en el rànquing d'empreses més poderoses i que com a venedores d'energia -en diferents formes- no tenen gens d'interès...

Seguir llegint

La repressió no s'atura, nosaltres tampoc!

  Al diumenge, 23 de febrer de 2020.

Des del dissabte 15, on fèiem pública la convocatòria del judici de Maurici, militant de La Forja - Ribera d’Ebre, a la Roda de Premsa celebrada a Tortosa, la militància de La Forja - Jovent Revolucionari ha patit una ràtzia repressiva sense precedents a l'organització. El primer cas va ser el d...

Seguir llegint

DESTRUÏM L'ESTAT DANI LLIBERTAT!

  Al dijous, 16 de gener de 2020.

Destruïm l’Estat! Dani llibertat!   El desafiament català a l’Estat espanyol post-franquista de l’octubre del 2017 ha estat el més gran que ha patit el règim després de la Transició. La unitat territorial forçada d’Espanya és una peça clau que permet mantenir el poder a les elits econòmiques, i...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!