La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

COMUNICAT SOBRE EL PACTE DE GOVERN

  Al dissabte, 4 de gener de 2020.

Comunicat Arran de l’anunci d’Esquerra Republicana segons el qual s’avindrà a facilitar la investidura del president del govern espanyol Pedro Sánchez, La Forja – Jovent Revolucionari volem exposar les reflexions que segueixen. Part de l’independentisme català ha considerat com l’...

Seguir llegint

31 D | REPÚBLICA MALLORQUINA

  Al divendres, 27 de desembre de 2019.

Per la República Mallorquina! Pels Països Catalans!   S'acosta dia 31 de desembre i com cada any commemoram la Diada de Mallorca, recordant com tal dia de l’any 1229 les tropes del rei En Jaume entraven a la Madina Mayurqa. Enguany, els mallorquins tornarem a sortir al carrer dia 30 per demostr...

Seguir llegint

En relació amb la Cimera Mundial pel Clima a Madrid i la Declaració sobre l’Estat del Clima Mundial al 2019

  Al dimarts, 10 de desembre de 2019.

Aquest mes de desembre se celebra la Cimera del Clima de les Nacions Unides a la capital de l’Estat espanyol amb experts i responsables polítics d’arreu del món, i amb excepcions del Brasil, la Xina, Estats Units, Regne Unit i Rússia. No podem parlar de la COP 25 sense tenir un record pel poble x...

Seguir llegint

25N | DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

  Al dissabte, 23 de novembre de 2019.

La violència masclista segueix estant a l’ ordre del dia a la vida de la majoria de dones, i més tenint encompte que sempre ha estat un recurs fonamental del patriarcat per mantenir-se com a problemaestructural dins la nostra societat. Malgrat que l’opressió patriarcal estigui dotada d’un caràcte...

Seguir llegint

SOBRE L’AMÈRICA LLATINA

  Al divendres, 22 de novembre de 2019.

En els darrers mesos hem presenciat una nova explosió de conflictes, protestes i reivindicacions arreu d’Amèrica Llatina i, una vegada més, hem sigut testimonis de com els estats imperialistes, encapçalats pels Estats Units, s’alineen amb les forces contrarevolucionàries autòctones. Les reivindi...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!