La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

SEM CATALUNYA NORD, SOM PAÏSOS CATALANS

  Al dijous, 7 de novembre de 2019.

Dijous, 7 de novembre, commemorem la Diada de Catalunya Nord recordant com, fa 350 anys, els monarques espanyol i francès acabaren una guerra a costa de repartir-se el país, no sense la resistència de catalans del nord i el sud de la frontera imposada. Enguany, un any més, milers de catalans del...

Seguir llegint

CONTRA LA DESMOBILITZACIÓ, PRENEM LA INICIATIVA!

  Al diumenge, 13 d’octubre de 2019.

En les darreres setmanes han sigut moltes les veus que han cridat a la desmobilització, Oriol Junqueras, Artur Mas, Andreu Mas-Colell, Gabriel Rufián o Jaume Asens, implícitament renunciant a la desobediència civil, i amb el pretext de no fer mal a l’economia catalana o no mobilitzar la dreta esp...

Seguir llegint

12 d’Octubre: Esborrem la Hispanitat!

  Al dissabte, 12 d’octubre de 2019.

12 d’Octubre: Esborrem la Hispanitat   Avui, 12 d’Octubre, repetim que no tenim res a celebrar. El dia de la Hispanitat, denominació que proposà l’intel·lectual monàrquic i contrarevolucionari espanyol Ramiro de Maeztu, celebra la diada nacional espanyola. Es commemora l’arribada de Colom a Amè...

Seguir llegint

10N: PARTICIPACIÓ DE LA CUP

  Al dissabte, 28 de setembre de 2019.

El passat 18 de setembre La Forja - Jovent Revolucionari exposàvem en un comunicat el nostre suport a la participació de la Candidatura d'Unitat Popular a les elecciones espanyoles del 10 de novembre, i animàvem a la CUP a entomar el repte que suposa presentar-se i exercir una política de bloquei...

Seguir llegint

27S: QUE NO ENS ROBIN EL FUTUR!

  Al divendres, 27 de setembre de 2019.

27S: QUE NO ENS ROBIN EL FUTUR!El 27 de setembre de 2019 hi ha convocada una vaga mundial pel clima. La Forja – Jovent Revolucionari ens adherim per denunciar la greu amenaça mediambiental en què es troba el nostre planeta. Són molts els punts del planeta on centenars de milers de joves ens estem...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!