La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

1 any de lluita de La Forja

  Al dilluns, 4 de febrer de 2019.

Avui fa un any de la fundació de La Forja – Jovent Revolucionari. Els dies 3 i 4 de febrer de 2018 diverses assemblees juvenils coordinades a través de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular ens vam citar a Canet de Mar en un últim Congrés en què vam aprovar la dissolució de la coordinació...

Seguir llegint

Contra el Cop d'Estat, per la plena sobirania!

  Al dijous, 24 de gener de 2019.

Des de La Forja - Jovent Revolucionari volem condemnar les accions dutes a terme els darrers dies contra el Govern legítim veneçolà de Maduro per part de l'oposició que han culminat, fa escasses hores, en un Cop d'Estat perpetuat per Juan Guaidó -amb el suport, un cop mes, d'Estats Units- autopro...

Seguir llegint

Per la plena sobirania, República Mallorquina!

  Al dissabte, 29 de desembre de 2018.

Dia 31 de desembre tornem commemorar que tal dia de l’any 1229 les tropes del rei En Jaume entraven a la Madina Mayurqa. Aquest fet històric va fer néixer Mallorca com a poble, com a part de la Nació catalana. Com bé demostren les proves historiogràfiques, l’illa fou repoblada amb occitans, itali...

Seguir llegint

21D - Valoració Aturem el Consell

  Al dissabte, 22 de desembre de 2018.

21D – Valoració Aturem el Consell de Ministres Ahir, divendres 21 de desembre, el poble català va viure una jornada d’intensa lluita contra l’Estat ocupant. Les protestes del matí van assolir l’objectiu de dificultar la normal celebració de la reunió del màxim òrgan executiu del Regne d’Espanya....

Seguir llegint

21D - Aturem el Consell de Ministres [comunicat]

  Al dijous, 20 de desembre de 2018.

Demà divendres 21 de desembre tindrà lloc a Barcelona una reunió del Consell de Ministres del govern de l’Estat espanyol. La data no és casual. Just farà un any de la celebració d’unes eleccions autonòmiques a Catalunya imposades pel govern encapçalat per Mariano Rajoy a través de l’aplicació de...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!