La Forja - Jovent Revolucionari

Publicacions

20D - Davant la trobada de la Patronal i el Govern

  Al dijous, 20 de desembre de 2018.

Aquesta nit tindrà lloc a l’hotel Sofia de Barcelona un sopar convocat per la patronal catalana Fomento del Trabajo Nacional, el president del govern del regne d’Espanya Pedro Sánchez i sis dels ministres del seu govern, entre els quals les ministres d’economia i treball Nadia Calviño i Magdalena...

Seguir llegint

6 de desembre, foc a la Constitució!

  Al dijous, 6 de desembre de 2018.

Aquest 6 de desembre es compleixen 40 anys de l’aprovació de la Constitució espanyola a partir d’un referèndum organitzat pel govern del falangista Adolfo Suárez. Una constitució que dotava al sistema polític post-franquista d’unes grans parets mestres i en conseqüència es convertia en els foname...

Seguir llegint

21D: Aturem el consell de ministres!

  Al dijous, 6 de desembre de 2018 per Secretariat.

El 21 de desembre, un any després de les eleccions del 155, el govern de l’Estat opressor vol venir a Barcelona a fer el seu Consell de Ministres.  Per estar atents a les convocatòries és important la difusió d’aquest grup d’acció: https://t.me/AturemElConsell No podem permetre que els qui ten...

Seguir llegint

Ni silenci ni impunitat. Erradiquem el patriarcat

  Al diumenge, 25 de novembre de 2018.

NI SILENCI NI IMPUNITAT. ERRADIQUEM EL PATRIARCAT.   Durant molts anys les dones hem estat silenciades i invisibilitzades, una xifra més a les pàgines dels diaris. Se'ns ha fet fora de la història en un sistema capitalista patriarcal que ens ven el seu discurs des de fa segles.   Aquest any e...

Seguir llegint

Sem Catalunya Nord, fem Països Catalans

  Al dimarts, 6 de novembre de 2018.

El 7 de novembre tornem a commemorar que l'any 1659, els reis d'Espanya i França, Felip IV i Lluís XIV, van signar el Tractat dels Pirineus. Aquest tractat, que suposava la pau entre els dos regnes enfrontats en la Guerra dels Trenta Anys, va esquarterar la nostra nació.El Rosselló, el Vallespir,...

Seguir llegint

Vols participar? Envia'ns un missatge!