La Forja - Jovent Revolucionari

Qui som?

La Forja – Jovent Revolucionari som una organització política de caràcter juvenil sorgida de l’últim Congrés Nacional de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular, celebrat el 2018. Ens ubiquem en el si del Moviment Català d’Alliberament Nacional i recollim l’herència de dècades de lluita juvenil independentista d’arrel marxista. Lluitem per uns Països Catalans independents, socialistes, feministes i ecologistes, lliures de l’opressió dels Estats espanyol i francès, a través de l’estratègia de la Unitat Popular.

Com a organització de joves de l’independentisme combatiu advoquem pel socialisme com a sistema integral que suprimeixi les classes socials i que implementi una igualtat real entre persones. Lluitem contra els greus problemes que patim com a jovent treballador i per tant com sector social oprimit. Atur, precarietat laboral, masclisme, drogues... Problemes que afecten el poble treballador català però més especialment al col·lectiu de joves.

Lluitem perquè el futur Estat socialista català esdevingui també feminista a través de la lluita per destruir el sistema d’opressió del patriarcat. Ens inserim en la lluita feminista per l’alliberament ple de la dona treballadora. Considerem necessària una revolució sexual que esclafi tots els odis i les discriminacions contra les persones la sexualitat i identitat de les quals escapa dels marges considerats acceptables.

Lluitem per la defensa de la terra i uns Països Catalans ecologistes, que contribueixin al desenvolupament sostenible del conjunt de la humanitat. Ens oposem a les lògiques i dinàmiques capitalistes que agredeixen el nostre territori.

Vols participar? Envia'ns un missatge!