Publicat el 18/09/2019
ELECCIONS DEL 10N A L’ESTAT ESPANYOL
Categories: Sense categoritzar

L’Estat espanyol es troba en una situació inestable, en una crisi interna on s’hi barregen diferents factors: la crisi social, política, territorial, econòmica i la impossibilitat perquè un dels dos partits tradicionals del règim formi govern. Davant d’aquest escenari, constatem la col·laboració d’Esquerra Republicana de Catalunya en l’estabilització del règim del 78, blanquejant així la imatge del PSOE. Alhora, la indefinició de Junts per Catalunya ha seguit una estratègia partidista.

Amb l’arribada de les sentències cal assegurar una resposta contundent i de bloqueig a l’Estat espanyol. Som conscients que aquesta resposta no la durà a terme ni ERC ni JxCat, ha quedat demostrada la seva falta de determinació. Les condicions demanen que l’esquerra independentista estigui representada i assegurar la ingovernabilitat.

Considerem que la Candidatura d’Unitat Popular és la millor opció per encapçalar la proposta de bloqueig, defensar el mandat de l’1 d’octubre i no claudicar davant dels poders fàctics de l’Estat espanyol. L’escenari actual, lliure d’eleccions municipals a la vista, propicia la creació de la candidatura i la implicació del moviment. Per aquesta raó animem a la CUP a entomar el repte amb valentia.

La Forja – Jovent Revolucionari sempre estarem al costat de les opcions polítiques que ajudin en la construcció de la Unitat Popular i la ingovernabilitat de l’Estat espanyol. Entenem el mandat de l’1 d’octubre i la independència com a objectius irrenunciables, el jovent estarem sempre a primera línia defensant la llibertat de la nostra Terra.

La Forja – Jovent Revolucionari

18 de novembre de 2019, Països Catalans

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.