Publicat el 11/10/2022
IV Congrés Nacional de La Forja
Categories: La Forja

El dissabte 29 d’octubre d’enguany l’organització juvenil independentista La Forja – Jovent Revolucionari celebrarà el seu quart Congrés Nacional a Barcelona. En aquest Congrés, convocat sota el lema “Ara Més Que Mai”, es debatran les ponències polítiques i estratègiques i s’establiran les bases de la reestructuració interna de l’organització.

En un moment de desmobilització generalitzada La Forja, l’organització juvenil hereva de Maulets i propera a Poble Lliure, pretén que el seu quart Congrés Nacional serveixi per reorganitzar l’espai polític i definir una estratègia capaç de reactivar el moviment i fer avançar al país cap a la independència.

Durant el Congrés Nacional, el màxim òrgan de presa de decisions de l’organització juvenil, es sotmetran a debat i votació la ponència política, on s’estableixen els principis ideològics de l’organització, i la ponència tacticoestratègica, on s’estableix la línia estratègica i les apostes tàctiques necessàries per assolir els objectius desitjats. També es sotmetran a debat i votació els nous Estatuts de l’organització, en els que es plasma una important reestructuració interna que té com a objectiu fer més eficient la tasca política nacional de La Forja.

Finalment, s’escolliran també els nous integrants del Secretariat Nacional de l’organització així com els nous Portaveus Nacionals.

La Forja – Jovent Revolucionari aspira a convertir-se en un referent per al jovent independentista i socialista català, augmentant la seva presència a tots els nivells, donant a conèixer els seus postulats polítics i estratègics i promovent la convocatòria d’accions de resistència civil arreu del país.

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.