Publicat el 19/01/2024
La Forja s’integra a l’estructura orgànica de Poble Lliure
Categories: La Forja

Durant el curs 2022-2023 La Forja – Jovent Revolucionari vam dur a terme un seguit de trobades internes amb militants i exmilitants per avaluar el moment polític i decidir quin paper havia de jugar la nostra organització en la construcció de la República Catalana independent i socialista. Conscients de la desorientació i desmobilització que dominava (i domina encara avui en dia) el panorama polític es va decidir que era moment de centrar totes les nostres forces en bastir un nou discurs polític coherent amb les necessitats del país i les seves classes populars i una estratègia que, allunyada de dogmatismes, fos capaç d’interpel·lar al jovent treballador català.

El treball conjunt entre La Forja – Jovent Revolucionari i Poble Lliure, el nostre partit de referència, ha estat habitual des de la fundació de La Forja el febrer del 2018, fruit de compartir una mateixa visió política i tàctica-estratègica. Arran de les reflexions sorgides de les diferents trobades esmentades anteriorment el 8 de setembre del 2023 vam celebrar un Congrés Nacional Extraordinari on es va acordar, per unanimitat, integrar-nos dins l’estructura orgànica de Poble Lliure com a les seves joventuts.

Aquesta integració és una aposta estratègica important que té entre els seus objectius aprofundir en la dinàmica de treball conjunt existent, garantir una millor formació dels quadres polítics juvenils, amplificar la veu del jovent dins del partit i treballar conjuntament en fer Foc Nou, és a dir, en bastir un nou projecte polític en qual el jovent també en siguem els protagonistes.

La Forja – Jovent Revolucionari refermem el nostre compromís en la construcció d’uns Països Catalans lliures de tota opressió i continuarem treballant incansablement per assolir-los.

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.