Publicat el 10/09/2022
Manifest Diada Nacional de Catalunya 2022
Categories: Nacional

Ens plantem un 11 setembre més en un context de desorientació total per part de les forces independentistes. Una desorientació molt perjudicial en un moment on l’opressió econòmica i política està més viva que mai. El dèficit fiscal segueix en la seva línia i ni tan sols s’executen les inversions a les quals el Gobierno es compromet. Els atacs polítics són constants: es vol aniquilar el paper central del català a l’escola i es tomben lleis populars catalanes com la regulació dels lloguers.

Els joves treballadors catalans veiem perillar el nostre futur i l’Estat espanyol no només és incapaç de satisfer les nostres necessitats, sinó que està disposat a tot per tal que fracassem. Ens vol morts políticament, ens vol inofensius a les institucions i als llocs de treball, disposats a sacrificar el nostre benestar personal per beneficiar les quatre empreses de l’IBEX que es reparteixen el pastís. Ens vol espanyols, perquè sap que la nostra nacionalitat és un perill pel seu ordre establert. Perquè qüestionem la monarquia, les fronteres espanyoles i el poder econòmic que ens domina.

Mentrestant, a casa nostra no hi ha projecte, només retòrica i disputes pel poder autonòmic. Un poder que no és poder, sinó engrunes de l’Estat. Nosaltres no ens resignem a aquest circ en el qual s’està convertint la política catalana.

Per això seguim i seguirem al servei del poble català. Defensem i continuarem defensant l’ús del català a tots els àmbits. Promovem i continuarem promovent la desobediència civil no violenta com a forma d’organització popular, al marge de les estratègies dels partits polítics. Participem i continuarem participant en els sindicats autocentrats, perquè serà fonamental tenir força sindical quan hàgim de tornar a mobilitzar la majoria treballadora catalana. Pressionem i continuarem pressionant els governs perquè promoguin polítiques de sobirania nacional i econòmica. Lluitem i lluitarem per acabar amb totes les injustícies, perquè la República catalana és un projecte col·lectiu per inaugurar una societat nova, sense opressors i oprimits.

Els joves de La Forja recollim l’herència de segles de lluita contra l’ocupació. Els joves de La Forja ens comprometem a treballar amb tothom i fugir de sectarismes, a militar pel país i la seva gent, no per unes sigles.
Els joves de La Forja comencem aquest curs polític disposats a posar fi a l’estancament i a avançar cap a la victòria, perquè sabem que independència és revolució!

Ens mantenim i mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble.

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.