Publicat el 25/11/2018
Ni silenci ni impunitat. Erradiquem el patriarcat
Categories: Sense categoritzar

NI SILENCI NI IMPUNITAT. ERRADIQUEM EL PATRIARCAT.

Durant molts anys les dones hem estat silenciades i invisibilitzades, una xifra més a les pàgines dels diaris. Se’ns ha fet fora de la història en un sistema capitalista patriarcal que ens ven el seu discurs des de fa segles.

Aquest any ens l’han venut un cop més mostrant-nos el costat de qui està la (in)justícia espanyola, que mentre vol sentenciar 11, 16 i 25 anys de presó a qui ha intentat implementar el mandat del poble català, n’ha imposat només 9 als membres de la MANADA, que van violar i humiliar públicament la vida d’una dona. Aquest és només un altre exemple de com el patriarcat s’esmuny amb total impunitat per tots els àmbits de la nostra vida. Actua sense miraments i es mostra com un sistema amb múltiples expressions de violència que, dia rere dia, a l’escola, als mitjans de comunicació, a la feina, a casa, a les institucions i al carrer ens continua controlant, deshumanitzant, oprimint, acallant i assassinant.

Un cop més ens hem de mobilitzar i sortir als carrers com vam fer el 8 de març d’aquest mateix any. Per reclamar que volem ser dones lliures, apoderades, amb referents femenins, amb estima cap al nostre cos, mestresses de les nostres vides. Ens volem vives, en tots els aspectes, i per aconseguir-ho cal combatre el patriarcat, en tant que origen i precursor de les mans que ens assassinen i ens oprimeixen com a dones, així com el capitalisme, que el recolza i l’alimenta mentre ens oprimeix com a treballadores.

Aquest 25 de novembre ni el silenci ni la impunitat ens aturarà per erradicar el patriarcat

VivesiCombatives

No et perdis res, subscriu-te al nostre butlletí de notícies!

Genial! A partir d'aquest moment rebràs les novetats al teu email.